Sparring i Excel

Når du skal i gang med en ny Excel model

Det er ikke sikkert, at du kan genkende det, men…..

Du er for noget tid siden begyndt på opbygningen af en ny Excel model, og hen ad vejen er modellen vokset ved “knopskydning”. Den udbygges og udbygges – naturligvis under tidspres – og på et tidspunkt har den fået sit eget liv som et tidsslugende og uoverskueligt monster.

 

Der er ofte masser af tid at spare ved at få begyndt på den helt rigtige måde, når nye Excel modeller skal opbygges – blandt andet ved at finde frem til de allermest ideelle Excel redskaber til netop dén model.

 

Skal du i gang med selv at løse en ny Excel opgave, og vil du gerne sikre, at du får grebet opgaven bedst muligt an i forhold til struktur, dataflow, konkrete formler, præsentation af data, brugerflade eller tilsvarende, så vil jeg meget gerne hjælpe med sparring.

Igangværende Excel model

Det kan også være at du allerede er i fuld gang med en opgave, men har brug for hjælp til at komme videre.

Måske mangler du bare en lille skub, eller måske er der dele af opgaven, du ikke selv har tid til at løse, eller det kan være, at du ganske enkelt er kørt fast i en opgave, og synes at det er umuligt at se en løsning.

Uanset hvor i processen, du befinder dig, er du altid velkommen til at kontakte mig. Så finder vi sammen ud af, hvordan du kommer sikkert videre herfra. Det behøver ikke tage lang tid.

Sparringsparterne har ordet

Som superbruger af Excel, herunder udvikling af modeller til brug for bl.a. forecasting, budgettering, rapportering og dataanalyse har jeg gennem mange år anvendt Anders som sparringspartner. Anders formår at gøre selv komplicerede Excel formler enkle og let forståelige. Anders er en helt uvurderlig hjælp at kunne trække på. Rart at der altid er en livline, man kan ringe til, når det brænder på. I tilgift får man typisk et par nye redskaber med i bagagen eller genopfrisket nogle gamle.

Tom Andersen, Daka Denmark A/S

Anders er en virkelig god sparrings partner omkring Excel løsninger. Det kan være små ændringer, opdateringer eller brainstorming samt nyskabelse.

Verdensklasse!

Irene Meinertz, Shell Danmark

Certificeret MS Excel Ekspert

18 års konsulent erfaring